Szkolenie: "Kwasowość + SO2 + nowe zasady etykietowania"

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na wyjątkowe szkolenie prowadzone przez dr. inż. Piotra Przybka, eksperta w dziedzinie winiarstwa!

📅 Termin: sobota, 18 stycznia 2025 r.
⏰ Godzina: 10:00
📍 Miejsce: Podkarpacki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Boguchwale, sala C

Tematy szkolenia:

  • Kwasowość w winie – jak ją mierzyć i regulować?
  • Zasady stosowania SO2 w procesie produkcji.
  • Nowe przepisy dotyczące etykietowania produktów winiarskich.

Koszt uczestnictwa:

  • 70 zł – dla członków SWP (cena zawiera obiad),
  • 150 zł – dla osób spoza Stowarzyszenia (cena zawiera obiad).

Rejestracja i płatności:

Aby wziąć udział, prosimy o:

  1. Dokonanie wpłaty na konto SWP z dopiskiem „Szkolenie kwas”.
  2. Potwierdzenie udziału do dnia 13 stycznia 2025 r.

Dane kontaktowe:

  • Telefon: 604 964 863
  • E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Back to top